Sosyal Medyada Biz}

Basına Haber Gönder

Etkinlik, duyuru ve bildirimlerinizi Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyetimize üye tüm medya kuruluşlarının muhabirlerine ve basın mensuplarına iletmek için aşağıdaki formda Basına Haber Gönder bölümünü işaretleyiniz.

STK faaliyet duyurusunda afiş, bildiri veya basın açıklaması metni, fotoğraflar, video vb. eklentileriniz varsa lütfen TurkGazetecilerCemiyeti@gmail.com e-Posta adresine ileti gönderiniz. Bu adrese göndereceğiniz iletilerinizi Cemiyetimize üye olan tüm basın mensuplarına ulaşacaktır.

Not: Haber veya makalenizin basında yayınlanması için çevrenizde tanık olduğunuz ilginç olayları, kültürel-sanatsal ve benzeri etkinlik ve faaliyetleri, haber niteliği taşıyan ayrıntıları metin olarak, fotoğrafları ve videoları da ekleyerek, değerlendirmek üzere ‘Basına Haber Gönder’ servisimize gönderebilirsiniz.
Haberinizin yayınlanması için her haberin bir başlığı, spotu (özet giriş) ve en az bir paragraftan oluşan bir metni olmalıdır. (Tümü büyük harfle yazılmış haber yada yazılar kullanılmaz. Haber/yazı gönderenlere ücret ödenmesi kesinlikle taahhüdümüz değildir.)